Hjem > Sommer & høst > Kjør hundespann i sommer/høst


Kjør hundespann i sommer/høst

- Opplev fjellets vakre farger på Haukeli!


Kjør hundespann i sommer/høst

Hundespann hører ikke bare vinteren til. Haukeli Husky tilbyr hundekjøring hele året, og er en fantastisk opplevelse for alle! 

Lær å kjenne og ta hånd om ditt eget hundespann, bli smittet av disse hundenes entusiasme og glede over å være i sitt rette element! Det å kjøre sitt egen hundespann, med vennlige og hardtarbeidende Alaska huskyer er noe av det mest fantastiske du kan oppleve.

Det kreves ingen erfaring fra hundekjøring spesielt eller nærkontakt med hunder generelt for å være med på våre turer. Dette gjelder selv om du styrer ditt eget spann. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Det er erfaren guide med på alle turene. Guide kjører først, så vil dine hunder følge naturlig etter, guiden er aldri lengre unna deg og ditt spann enn at han stopper og hjelper deg ved eventuelle utfordringer. Det eneste vi krever er normal fysisk form.

Denne turen går på små fjellveier i naturskjønne fjellområder. Stillhet bare lyd av hundene som jobber og halene som logrer – det er lyden av hundekjøring. Bli med på en fantastisk og minnerik opplevelse i fantastisk natur.

Det er 2 personer per vogn, en kjører, og en sitter passasjer, så bytter vi underveis.

Denne turen er avhengig er avhengig av temperatur, Alaska husky er polare hunder og kan ikke løpe i varmt vær.

Varighet: 2 timer

Inkludert: hjemmelaget bolle, kaffe/kakao.

Priser

  • 500,- kr. per voksen
  • 250,- kr. for barn under 12 år. 
  • Familie: 2 voksne og 2 barn: 1200,- kr.

Booking 

For nærmere informasjon, booking av turer eller annet: Kontakt daglig leder Svein Magne Myklebust på telefon 41511304 eller på følgende mailadresse:  postSPAMFILTER@hundespann.no <postSPAMFILTER@hundespann.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Haukeli Husky på nett 



Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.