Hjem > Sommer & høst


Sommer & høst

- Opplev fjellets vakre farger på Haukeli!

Opplev sommeren på Haukeli

Trykk for stort bilde


Aktiviter året rundt

På Haukeli er det like mye som skjer hele året. Om sommeren fylles for eksempel Haukeliseter med dyr, griser, geiter og hester pleier å være her hver sommer, og vannene er fulle av fjellørret.

Rundt Haukeliseter kan du nyte fjellene til fots, du kan leie sykkel, kajakk eller kano, du kan benytte badestamp og badstue, eller, om ikke noe av dette passer, kan du rett og slett bare sitte å kose deg og nyte omgivelsene fra tunet eller peisestuen.

Vasseventyret 

Vasseventyret ligger ved Arbuvollen Fjellbutikk, og er ein interaktiv opplevingssti med aktivitetar for liten og stor. Her er vatn og vasskraft hovudtema.

 

Vågslid

Vågslid ligger der Kjelavassdraget slynger seg ned fra Hardangervidda i krok og sving, og fra vann til vann.

Landskapet er oppdelt av hauger, smådaler, vann og bekker. Nede i dalen er det ly når det er friskt vær oppe på vidda.
I Norge har vi en enestående tradisjon som gir alle rett til fri ferdsel i natur under visse vilkår.

Denne allmannsretten gir deg lov til å gå hvor du vil i utmark, du kan slå opp telt, bade, plukke bær, sopp og blomster, jakte og fiske kan du gjøre om du betaler avgift.

Velkommen til Vågslid - bygda ved vidda!

Haukeliseter Fjellstue

Velg på øverste hylle av aktiviteter rundt Haukeliseter om sommeren og høsten.

Fantastiske muligheter for fotturer i storslått natur, utallige fiskevann i umiddelbar nærhet, utleie av kajakk, robåt og sykler, flotte områder for rypejakt, natursti for barna, vi har hester griser og kaniner barna kan være med å mate, vi har klatrevegg for de minste og vi har badstue og badestamp hele nede i vannkanten med en uforglemmelig utsikt.

Velkommen til oss!

Bilder fra Haukeli

Me markerer reformasjonsjubileet med musikalsk kulturkveld i Grunge kyrkje onsdag 4. oktober kl. 19.00.

Hundespann hører ikke bare vinteren til. Haukeli Husky tilbyr hundekjøring hele året, og er en fantastisk opplevelse for alle! 

Vinje kommune har innført båndtvang i fjellet, gjeldende for hele kommunen. Les mer om forskriftene og hvorfor dette er påbudt. 

Laurdag 27. okt vert det ein folketonefestkveld utanom det vanlege i Grunge kyrkje.

Trykk for stort bildeDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.