Hjem > Aktør > Jakten på Hyttedrømmen > Jakter hyttedrømmen i Telemark


- Jakten på Hyttedrømmen i Telemark

Jakten på Hyttedrømmen
Telefon: 40469750
E-post: torbenSPAMFILTER@visitrauland.com (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Zahid og Mudasser på Heddal Stavkirke

God mat på Tuddal Høgfjellshotell


Jakter hyttedrømmen i Telemark

Snart kan du oppleve Telemark med Zahid Ali og kompisen Mudasser!

I webtv-serien «Jakten på Hyttedrømmen» følger vi dem gjennom 10 episoder,  på reise fra Notodden til Haukeli!

www.hyttedrømmen.tv

 

Jakten på Hyttedrømmen - Ta turen i Fjell-Telemark from jaktenpåhyttedrømmen on Vimeo.

Trykk her for Facebook-side

 

Filmskaperne i samarbeid med turistnæringen i Telemark er stolte av å presentere “Jakten på Hyttedrømmen”, 10 episoder fullspekket med opplevelser fra øst til vest - gjennom Telemarks fjell og fjorder, fra Notodden til Haukeli. Bli med på en reise langs Nord-Europas største høyfjellsplatå!

Og de reisende - selveste komiker Zahid Ali og hans gode venn Mudasser Khan.

Zahid på hyttejakt

Zahid Ali vil finne hytte på fjellet, og Mudasser tilbyr seg å hjelpe. Han har nemlig fått sommerjobb som turistguide, og vil starte jobben med å selv gjøre seg kjent med Telemarks skjulte skatter. Sammen legger de ut på en reise langs nasjonalparkruten fra øst til vest.

Hvordan er sommeren på høyfjellet? Blir Mudasser godkjent som turistguide? Og ikke minst, får Zahid oppfylt hyttedrømmen? Dette og mye mer vil vi få svar på når de pakker kofferten og legger ut på langtur i sommer.

» SE HELE RUTEN HER!

Hardangervidda på langs

Bli med på en morsom reise gjennom fjell-Telemark - på jakt etter sommeridyll, opplevelser og høydepunkter. Se nærmere på stoppesteder som Heddal, Tuddal, Gaustabanen, Krossobanen, dresinsykling, strikkhopp og annet man kan oppleve på høyfjellet i Telemark.

Dessuten skal vi besøke det nye viddasenteret, dra på høyfjellscruise, oppleve spøkelser, fjellSPA og elgsafari i Rauland, spise god mat og bli kjent med lokal kultur, dialekter og mennesker. 

Ikke minst er målet å finne hyttedrømmen - i Norges største hyttefylke!

«Jakten på Hyttedrømmen» spilles inn i sommer, og vil ha premiere her på nettsidene i august, samt på ta.no og lokal-TV. Klipp fra serien vil også komme underveis og på facebooksidene våre.  Følg med! 

Trykk her for Facebook-side

www.hyttedrømmen.tv

 Klikk her

for interaktivt kart over turen!

Ser du denne bilen på veien i sommer, kan det være Zahid og Mudasser som jakter hyttedrømmen.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.