Hjem > Aktør > Haukelitunet > Truger er for alle!


- Åpningstider er alle hverdager 0900-1900 (1800)

Haukelitunet
Telefon: 918 60 500
E-post: kmSPAMFILTER@edlandkjott.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.haukelitunet.com/


Truger er for alle!

Er du mindre glad i å gå på ski, har du en mulighet til å benytte naturen på andre måter. Sosialt er det også!

Truger har utviklet seg mye, og det er en utrolig flott opplevelse og gå i en stille snøtung vinterskog på nye, lette truger.

Dagens truger er laget av aluminium og har en solid duk i kunststoff. Bindingene er lette å ta av og på og har en god passform. Trugene har kraftige stegjern under bindingene og de gjør at du ikke sklir på glatt underlag og i bratt terreng. 

Ved normal gange, ser du at neste skritt passer perfekt inntil trugen bak. Når du løfter knærne, sleper bakenden ned i snøen mens tuppen går opp. Etter en stund tenker du ikke lenger på at du går på truger for snøen er flat som et stuegulv - og du går oppå snøen. Kommer du til isete flater, vil stegjernet under bindingen sikre perfekt grep. 

Det er greit å bruke vanlig staver, men det er mer behagelig å ha ett par teleskop, eller gåstaver med en skikkelig trinse på. Lengden på staven skal være litt lengre enn stavgang dvs bruk faktor 0,75 x kroppslengden. Vi anbefaler to- eller tredelt stav.

Om du har lyst til å prøve en tur på truger før du kjøper, så kan du stikke innom f.eks. MX Sport og låne et par for en dag.

Truger er for alle!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.