Link tab titleHaukelirennet > Aktuelt > Haukelirennet + HelteRennet + HovdenTour = Fjelltrippelen


Noregs blidaste turrenn – 14. april 2018


Haukelirennet + HelteRennet + HovdenTour = Fjelltrippelen

8 jan 2018

Frå 2018 har me inngått eit nytt samarbeid mellom tre turrenn i fjellregionen i Telemark og Agder. 

HelteRennet på Rauland, HovdenTour på Hovden og vi i Haukelirennet har ulike profilar som til saman tilbyr renn for unge, gamle, mosjonistar og eliteløparar - enten du svergar til klassisk stil eller skøyting. Alle som går alle tre renna får ein eigen deltakarpremie, og i tillegg blir det trekning av mange flotte premiar som heiskort, helgeopphald og ein betre middag - for å nemne noko. Fyrst ut er HelteRennet i Rauland 10. mars. 

Her formidlar me ei helsing frå arrangøren:

På Rauland har vi som vanlig bestilt solskinn og fem minusgrader på arrangementsdagen. Selvfølgelig flotte preparerte klassiske løyper med ulike distanser til alle som er glade i å gå på ski i flott fjellterreng. Tenker du å ta del i Fjelltrippelen, samarbeidet mellom arrangørene på Rauland, Hovden og Vågslid? Da må du melde deg på HelteRennet

Vi har disse distansene:

  • FamilieHelten 12 km som går fra Rauland Høgfjellshotell og ned til Rauland sentrum. Gratis busstransport fra sentrum og opp til start. Flott løype i lett terreng.
  • BarneHelten 0 - 12 år, valgfri distanse i Rauland sentrum
  • BarneHelten med tidtakning 11 og 12 år, rundløype på 3.5 km
  • Ungdomshelten 14 km, start og mål i Rauland sentrum. Flott løype med stigning i starten, deretter flatt parti før du får noe nedover og slakt og flatt før mål. 
  • HalvHelten 26 km med tidtaking i variert terreng. Start og mål Rauland sentrum. Her går du i retning av Møsvatn og beveger deg i høyfjellsterreng ca 15 km før du vender nesen tilbake og nedover Ådalen langs elva før du kommer i mål.
  • TrimHelten 26 km uten tidtaking. Samme løype som HalvHelten. Denne kan virkelig anbefales dersom man trives i fjellet og ønsker å nyte turen uten for høy puls.
  • HelteRennet 42 km med tidtaking, start og mål Rauland sentrum. Som HalvHelten men 16 km lengre i flott høyfjellsterreng. 

Som dere ser så har vi noe for enhver smak. Håper du tar med deg familien/venner og tar del i HelteFesten på Rauland den 10. mars. En god start for de neste arrangementene på  Hovden og Vågslid. Så her står opplevelsene på rekke og rad og venter på å gi dere minner for livet.

På HelteRennet er alle Helter og alle får premier.

Ha en flott vinter med masse flotte skiturer i høyfjellet.

Aud Irene Kittelsen
Rennleder, TelemarkHelten

10. mars 2018

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.