Hjem > Aktør > Haukeli Hytter og Hus > Romslig anneks klart til levering selges


Trendy tradisjon til fjells!

Haukeli Hytter og Hus
Telefon: 90 91 19 33
E-post: postSPAMFILTER@haukelihytter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.haukelihytter.no


Romslig anneks klart til levering selges

Ferdig produsert råbygg med åser og sperrer på tak på 30 kvadrat selges. Annekset har ekstremt god plassutnyttelse med et stort og to små rom, pluss en hems! 

Byggesettet er fleksibelt og kan speilvendes. Det kan skjæres åpninger til flere dører og større vindu dersom det er ønskelig.

Se vår Finn-annonse for flere bilder og info. Det er også muligheter for besiktigelse utenfor vår produksjonshall ved industriområdet i Haukeli. Platene som er lagt på taket er kun for beskyttelse.

Haukeli Hytter og Hus tar også i mot bestillinger for produksjon av andre typer, størrelser og design! Ta kontakt!

Vi selger også vinterhageløsninger!

Fleksibel løsning med tak som kan skyves til side, samt at på alle fire sider kan glass dørene åpnes. Skreddersys etter ditt behov på størrelse og om du vil ha det frittstående eller koblet på hytta/ huset. Genial måte å forlenge sesongen på og for å beskytte seg for vær og vind i utekosen. Ta kontakt for mer informasjon!

Ta kontakt for tegninger, tips, hjelp eller befaring. Kontakt oss på postSPAMFILTER@haukelihytter.no <postSPAMFILTER@haukelihytter.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) eller tlf 90 91 19 33.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.