Hjem > Aktør > Haukeli Hytter og Hus


Trendy tradisjon til fjells!

Haukeli Hytter og Hus
Telefon: 90 91 19 33
E-post: postSPAMFILTER@haukelihytter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Web: www.haukelihytter.no


Velkommen til oss!

Haukeli Hytter og Hus produserer og ferdigstiller hovedsaklig hytter og hus i laft og stavlaft. Vi skreddersyr løsninger for at du skal bli 100% fornøyd! Vi har også standardiserte løsninger for de som ønsker det. Dere finner kontoret og produksjonen vår nede i Haukeligrend. Vi avtaler gjerne et uforpliktende møte eller befaring på tomten deres!

Vi er også behjelpelige med byggesøknader, restaurering og vedlikehold, påbygg, torvtak, tegning, fargevalg, panel og gulv, samt diverse interiør som kjøkken, bad, garderobe og møbler. Vi tilbyr kyndig hjelp og veiledning i det meste innenfor byggebransjen. Vi hjelper med det meste- ingen oppgave er for liten- eller for stor!

Ring eller kom innom oss for en uforpliktende samtale! Ta kontakt med daglig leder Knut Tore Apeland på tlf 90 91 19 33

 Åpningstider er mandag - fredag kl 07.30 - 16.30*

 *Stengt i ferier og høytider. *Andre tidspunkt kan avtales ved behov.

Haukeli Hytter og Hus

 Følg oss på @haukelihytter! Tag gjerne dine hytte og turbilder med #haukelihytter for reposting av hytte- og turkos! Vi ønsker alle en riktig god påske!

Haukeli hytter og hus produserer og skreddersyr anneks til ditt behov.

Ferdig produsert råbygg med åser og sperrer på tak på 30 kvadrat selges. Annekset har ekstremt god plassutnyttelse med et stort og to små rom, pluss en hems! 

VINTERHAGE/ UTEROM 

Haukeli Næringlag og Edland skule arrangera yrkesdag for 9. og 10. klasse i dag, tirdag den 12.02.13. Elevane valte ut ei bedrift som romma eit yrke eller ei utdanning dei gjerne ville bli betre kjend med.

Haukeli Hytter og Hus har det siste halvåret hatt gleden av å ha Solbjørg Lunden som tømrerlærling i firmaet. Det har blitt lagt merke til!

Forskere mener at hyttekos bidrar til livskvalitet. Det har Haukeli Hytter og Hus hevdet lenge og kan bekrefte den forskningen som nylig er blitt gjort!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.